БАЛАНС БАЙК

Базов модел - 120 лв. с ДДС

Какво е баланс байк?

Изключително популярно в страните от западна европа този вид колело без педали и помощни колелца е най-краткият път към истинския велосипед. Непрестанният досег със земята създава у детето усещане за увереност и стабилност. За кратко време то развива умения за баланс и координация. Ще се удивите как за броени часове Вашият малчуган започва да се чувства уверен в себе си и да повдига крачета когато набере инерция. На пазара се предлагат баланс байкове с метални рамки, но на голям интерес в Европа се радват тези произведени от дървесина.


Идеята за  ЛЮСИ БАЙК?

Идеята за производството на ЛЮСИ БАЙК, възникна преди малко повече от две години когато малкият Людмил Нунев бе едва на 3 години и няколко месеца. Оказа се, че това популярно на запад колело е непознато в България, а отзивите в интернет форумите красноречиво говореха за ползите от него. Предлаганите китайски изглеждаха прекалено "евтини", а европейските "недостъпни". Силно впечатление правеха дървените седалки покрити с тънко дунапренче и редицата  коментари, че са неудобни при продължителна употреба. Така възникна идеята и не след дълго малкият "пилот-изпитател" яхна първият прототип.

Производството

Имаме удоволствието да предложим на Вашето внимание единственото по рода си колело конструирано и произведено в България.

Изработено по специална технология от буков шперплат с пластмасови капли и непомпещи се гуми, колелото тежи едва 3.4 кг. Седалката е изработена от мека полиуретанова пяна с кожена тапицерия и има възможност за регулиране по височина - от 35.5 см до 42.5 см. Колелото е подходящо за деца над 3 години и тегло до 25 кг. Кормилото е с ограничен ъгъл на завиване с цел предотвратяване падане напред. Ръкохватките са с протектори против приплъзване и без съдържание на фталати, съгласно европейските норми за безопасност. Използваните лепила са с ниско съдържание на свободни формалдехиди. Лаковото покритие е на водна основа, подходяшо за боядисване на детски играчки.

Да се използва под постоянен родителски контрол!
 Преди употреба прочтете внимателно инструкцията за безопасна употреба и не забравяйте "Децата нямат спирачки".
Клип представяне в Youtube

Клип представяне в Youtube HD

Уникалната полиуретанова седалка - 
 мека и удобна

Възможност за избор на цвят -
натурален, червен, зелен, жълт
Ръкохватка с протектори против приплъзване,
съгласно европейските норми за безопасност. Полипропиленови капли със съчмени лагери. Гуми от лека и устойчива на износване EVA пяна. Хром-никелова кормилна панта.


Можете да поръчате Вашето колело на телефон: 
0887 46 33 41 - Светлозар Нунев
За населени места извън Варна доставката се извършва по куриер с наложен платеж. /от офис до офис на куриера/
Разходите по доставката са за сметка на получателя.

Можете да върнете колелото в рамките на 10 дена, като връщането на парите Ви е гарантирано. 
Всички разходи по връщането са за сметка на купувача.

Моля, прочетете инструкцията за безопасна употреба! Моля за Вашите коментари!


Всички права запазени!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Последователи