събота, 8 септември 2012 г.

Детско тренинг-баланс колело без педали и помощни колелца

Базов модел - 120 лв. с ДДС

Какво е баланс байк?

Изключително популярно в страните от западна европа този вид колело без педали и помощни колелца е най-краткият път към истинския велосипед. Непрестанният досег със земята създава у детето усещане за увереност и стабилност. За кратко време то развива умения за баланс и координация. Ще се удивите как за броени часове Вашият малчуган започва да се чувства уверен в себе си и да повдига крачета когато набере инерция. На пазара се предлагат баланс байкове с метални рамки, но на голям интерес в Европа се радват тези произведени от дървесина.

8 коментара:

  1. Много сме доволни. Когато го купихме синът ми беше на 2 години и 4 месеца и въпреки това искам да ви кажа, че тичах след него след около седмица. Чувстваше се сигурен и го караше с лекота. Въпреки, че се двоумих доста преди да го взема тъй като смятах, че е рано за такова колело. Препоръчвам го на всеки и нямам търпение да видя как ще се справи смед време качвайки се на колело без помощни колела.

    ОтговорИзтриване
  2. Колелото е страхотно! Перфектно направено и лесно за сглобяване. Препоръчвам с две ръце!

    ОтговорИзтриване
  3. Изключителна покупка! Много сме доволни, а децата са щастливи. Наистина поздравления на българската фирма за българското производство с българско качество!Колелото е наистина страхотно и надмина очакванията ни. Препоръчвам без колебания!!!ИЗБЕРЕТЕ БЪЛГАРСКОТО!

    ОтговорИзтриване
  4. Благодаря Ви, г-н Нунев - днес получихме колелото, дъщеря ни много го хареса! Поздрави, Лора

    ОтговорИзтриване
  5. Макар и с известно закъснение бих искала и аз да благодаря на г-н Нунев за чудесния подарък, който получи нашият малък Божидар!
    Сега остава да се научи и да го кара :-)

    Колелото наистина изглежда страхотно и е много добре направено. Честно казано, от пръв поглед грабва окото на малчуганите, особено с тези жълти гуми...

    Вера Сакарева, София

    ОтговорИзтриване
  6. Бихте ли казали каква е цената на колелото?

    ОтговорИзтриване
  7. Благодаря за експресното пращане на колелото!
    Дъщеря ни получи най-страхотният подарък за деня на детето!
    Исключително удобно.Тя вече кара с лекота!
    Препоръчвам на всички,които се чудят кое да е!:)
    Д.Балашева

    ОтговорИзтриване
  8. Здравейте,каква цена е колелото?

    ОтговорИзтриване

Последователи